UA-47446771-1

Integratieve Massage

Prijs (vanaf): € 95,-

Integratieve massage is holistische massage, dus aandacht voor de mens als geheel. We zijn meer dan spieren, gewrichten en klachten. Er wordt bij voorkeur een complete massage voor het hele lichaam gegeven. De technieken die we gebruiken werken door op veel niveaus:
– het bewegende lichaam;
– huid, spieren en energie (oppervlakkig en diep naar binnen);
– lichaam en geest.

Hoe gaat de behandeling?

Eerst wordt je lichaam in beweging gebracht door het zacht of stevig, ritmisch te wiegen, rollen, rekken. Dan wordt er met olie gemasseerd, grote strijkingen en diepere knedingen ontspannen huid en spieren. Als afsluiting worden de handen zachtjes op verschillende plaatsen gelegd, om de energiestroom meer in balans te brengen. Een Integratieve massage duurt ongeveer 90 min.

Therapeutische Effecten

Een integratieve massage zorgt voor de aandacht die u en uw lichaam soms nodig hebben. Het ontspant lichaam en geest en maakt het mogelijk dat energie beter doorstroomt. Voel je fit door deze massage! Als je je regelmatig laat masseren wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam groter. Stress en allerlei fysieke kwaaltjes kunnen verminderen. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest. Deze massage kan je ook bewuster en nieuwsgieriger maken naar je eigen lichaam en wat zich daar allemaal in afspeelt.

Voel je fit door deze massage

Als je je regelmatig laat masseren wordt het zelf genezend vermogen van je lichaam groter.
Stress en allerlei fysieke kwaaltjes kunnen verminderen. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam en geest. Deze massage kan je ook bewuster en nieuwsgieriger maken naar je eigen lichaam en wat zich daar allemaal in afspeelt.

 

Related Items