UA-47446771-1

Sportmassage

Prijs (vanaf): € 25,-

Sporten is gezond en om gezond te blijven is regelmatig bewegen zelfs noodzakelijk. Het niveau is minder van belang als er maar plezier en voldoening aan wordt beleefd!

Helaas zijn er aan het sporten ook risico’s verbonden

Blessure altijd vervelend

De kans op blessures is altijd aanwezig. Daarom is sportmassage een belangrijke aanvulling op de training. Blessures worden voorkomen door het regelmatig behandelen van de belangrijkste specifieke spiergroepen. Hierbij worden blessures in een vroeg stadium opgemerkt. De behandeling is tevens een aanleiding om eventuele, nog lichte, klachten bespreekbaar te maken. Hierop kan direct worden ingespeeld door goede adviezen en aanpassing van de training, eventueel op indicatie van een arts of fysiotherapeut.

Behandelwijze & Effecten

Een sportmassage kan voor, gedurende een rustpauze of na de prestatie worden uitgevoerd. Er is een aantal argumenten om de voorkeur te geven aan een behandeling na het sporten. De spieren zijn dan al goed doorbloed en juist nu is het belangrijk de geproduceerde afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren en voedingsstoffen aan te voeren. Dit bevordert het herstel en vermindert de kans op spierpijn.

Wat houdt een sportmassage behandeling in?

Als eerste wordt er gevraagd welke sport u beoefend en de blessuregeschiedenis.
Aan de hand hiervan kan een behandelplan worden gemaakt. Ook kan er gekeken worden naar de lichaamshouding. Indien mogelijk of noodzakelijk  krijgt u advies om dit te verbeteren. Hierna zal, in samenspraak met u, de behandeling worden uitgevoerd door middel van diverse massagetechnieken. Indien er twijfel bestaat over de aard of ernst van een blessure wordt u  doorverwezen naar een arts.

Tarieven

Behandeling van 30 minuten bedraagt 25 euro
Behandeling van 60 minuten bedraagt 45 euro

Related Items