UA-47446771-1

Stoelmassage

Prijs (vanaf): € 22,50

De stoelmassage  wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontworpen massagestoel. Het is een effectief middel tegen stress (mede daarom een groot succes in Japan en de Verenigde Staten). Stoelmassage is een drukpuntenmassage gebaseerd op Shiatsu-technieken. Terwijl u comfortabel zit, wordt er een gerichte massage op drukpunten in de nek, schouders, rug, hoofd, armen en handen gegeven.

Het resultaat

De stoelmassage zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie en werkt energiebevorderend. De behandeling duurt 15 à 20 minuten en de cliënt kan de kleding aanhouden. De massage kan plaatsvinden op de werkplek of op een door u aangewezen ruimte. Het grote voordeel ten opzichte van tafelmassage is dat deze stoelmassage tussen de bedrijven door gegeven kan worden. Door op locatie te masseren kost een afspraak  minder tijd.

De massage die werkt

Wenst u uw personeelsleden een verrassende ontstressing aan te bieden? Verwen ze eens met een speciale stoelmassage. In 20 minuten per persoon wordt bij iedereen schouders, rug, nek en hoofd behandeld. Na de behandeling kan iedereen met dubbel enthousiasme weer aan de slag! Een verkwikking voor het hele bedrijf!

De grote voordelen van stoelmassage:

  • Stoelmassage helpt ziekteverzuim voorkomen
  • Een goede secundaire arbeidsvoorwaarde
  • Besparing op uw ziektekosten
  • Versterkt de sfeer binnen de organisatie
  • Het stimuleert de arbeid door de vrijkomende energie
  • Fiscaal aftrekbaar

Tarieven

In de praktijk € 22,50
Voor bedrijven,feestjes en evenementen informeer naar de mogelijkheden

Related Items